Onze interieurmerken

Bij Morshuis Interieurspecialisten werken we met een ontzettend breed en gevarieerd productassortiment. Daarbij horen prachtige merken waar we trots op zijn. We lichten er hier een aantal uit, maar kom vooral ook naar de showroom om ons hele assortiment te ontdekken!

B&C Raamdecoratie

B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk bece®. Sinds de oprichting in 1971 is het uitgangspunt van B&C Raamdecoratie om voor ieder huis de mooiste, beste en gebruiksvriendelijkste raamdecoratie te maken. Wij werken al jaren met dit merk en zijn bij iedere nieuwe collectie weer dolenthousiast over de oneindige mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie.

Moduleo Vloeren

Moduleo® zet de norm voor toekomstige generaties luxevinylvloeren. Een duurzame productie levert gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te installeren vloeroplossingen op die zich onderscheiden dankzij unieke designs, comfort en sterke prestaties.

Klanten en interieurprojecten waar we trots op zijn!

Ons nieuwe huis voelt nu als een echt thuis!

Barry Overink – Enschede

Rene en het team helpen je bij het maken van de juiste keuze

Margot Droste – Losser

Prachtige raamdecoratie voor een goede prijs

Villa Eltins – Bad Bentheim

A House of Happiness Raamdecoratie

A House of Happiness is een kleurrijk merk waar creativiteit, kwaliteit, inspiratie en passie samenkomen. Een huis vol potentie, dat de stevige ambitie heeft de beste textieldecoratiespecialist van Europa te zijn, die doet wat ze belooft. En dat doen ze! Al jaren voorzien wij huizen van de mooiste gordijnen van A House of Happiness en ook hier zijn de collecties steeds weer ongekend mooi.

Kom je langs of komen wij langs?

Een afspraak plan je snel en geheel vrijblijvend op onze website. Daarbij heb je de keuze om eerst in de showroom te komen of heb je de mogelijkheid om voor een adviseur aan huis te kiezen. Ideaal als je bijvoorbeeld de orientatie fase al uit bent en graag hebt dat een expert de situatie komt bekijken.