Onze interieur showroom

Ruim opgezet waarin je alle mogelijkheden aantreft om interieur te creëren waar jullie je thuis voelen. Morshuis interieurspecialist staat klaar om jou te helpen! Bij ons kun je terecht voor een compleet interieurplan, maar ook alleen voor bijvoorbeeld die betaalbare industriele deur die al tijden op je verlanglijstje staat. Laat je inspireren!

Van industriële deur tot raamdecoratie

Bij Morshuis Interieurspecialist kun je terecht voor iedere denkbare klus. Van een het aanschaffen en plaatsen van een industriële deur tot een geheel interieurplan. Wij gaan heel graag samen met jou aan de slag!

Een vloer, de basis van een top interieur

Vaak onderschat, maar de vloer staat echt aan de basis van een top interieur. Het bepaald de algehele sfeer en geeft bij de juiste keuze dat thuiskomen gevoel waar je naar opzoek bent. De vloer heeft binnen onze showroom dan ook een prominente plek gekregen. Onze adviseurs staan klaar om er alles over te vertellen!

Klanten en interieurprojecten waar we trots op zijn!

Ons nieuwe huis voelt nu als een echt thuis!

Barry Overink – Enschede

Rene en het team helpen je bij het maken van de juiste keuze

Margot Droste – Losser

Prachtige raamdecoratie voor een goede prijs

Villa Eltins – Bad Bentheim

Raamdecoratie, voor dat knusse gevoel

Laat raamdecoratie een belangrijke rol spelen binnen je interieur, want dat verdient het. Ga je voor die stoere houten jaloezieën of voor de stijlvolle plisse? Wij hebben een rijk uitgerust assortiment die je gewoon moet zien!

De koffie staat klaar

Een goed gesprek met een heerlijke bak koffie. Dat praat net iets gezelliger! Daarom hebben wij een heerlijke koffie corner gemaakt in onze showroom. Zien we je daar?

Kom je langs of komen wij langs?

Een afspraak plan je snel en geheel vrijblijvend op onze website. Daarbij heb je de keuze om eerst in de showroom te komen of heb je de mogelijkheid om voor een adviseur aan huis te kiezen. Ideaal als je bijvoorbeeld de orientatie fase al uit bent en graag hebt dat een expert de situatie komt bekijken.