Veel gestelde (interieur)vragen

Hieronder een makkelijk overzicht van de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.
Jazeker! Wanneer je besluit bij ons in de showroom bijvoorbeeld voor een PVC vloer te gaan die je zelf wil leggen is dat geen enkel probleem.
Op dit moment hebben we voorzorgsmaatregelen genomen in verband met het heersende virus COVID-19. Wij bieden nog steeds advies aan huis, maar nemen daarvoor natuurlijk ook de voorzorgsmaatregelen in acht. Daarnaast komen we niet langs op het moment dat we verkouden zijn. We nemen ruim op tijd contact met je op of de afspraak door kan gaan.
Dat kan! Steeds vaker krijgen we de vraag of er eerst op afstand het een en ander doorgenomen kan worden. Hier werken wij graag aan mee. Dit kan natuurlijk per telefoon, maar tegenwoordig is het ook heel normaal om dit met videobellen te doen. We kunnen dan desgewenst ook het e.e.a. bij u thuis bekijken en laten zien.
Absoluut. Wij zitten zelf ook niet te wachten op opdringerige verkopers en vinden het belangrijk alle tijd te nemen voor een degelijk advies. Wij hopen natuurlijk op die spontane klik en een mooie opdracht, maar als u keuze toch op een andere partij valt, hebben wij daar alle begrip voor.
Zeker! Zoals je kan zien op onze website is Morshuis Interieurspecialisten gevestigd in de Hubo in Losser. Ons is geen vraag te gek en kunnen vrijwel in ieder onderdeel van het interieur voorzien.
Ons verzorgingsgebied is met name gericht op de regio Twente. Toch plaatsen wij de Industriele deuren bijvoorbeeld landelijk. Ook hebben wij een breed netwerk van collega’s met tevens ook veel expertise in huis. Dus neem gerust contact op met ons.
Ja dat kan. Al onze bussen zijn voorzien van een mobiele PIN.
Als de planning dit toelaat zeker! Neem altijd contact op om de mogelijkheden te bespreken.